parallax background
 

Hoe kunnen we je helpen?


L42 Business Center is meer dan een locatie voor evenementen. Voor de best mogelijke ervaring bieden we je ook een waaier aan diensten aan.

Bij L42 vind je de perfecte meetingruimte om samen in een aangename omgeving gefocust en creatief aan de slag te gaan. Om het succes van je evenement te verzekeren staat ons team klaar voor al je logistieke behoeften: catering, indeling van de zalen, technische vereisten en ga zo maar door.

Elk detail is belangrijk!


 

Onze meetingruimtes

De vier zalen van L42 zijn geschikt voor groepen van 2 tot 110 personen. Deel onze vergaderruimtes gerust in zoals jij dat wenst. Alle meubels en apparatuur kunnen voor je verplaatst worden om het succes en de productiviteit van jouw evenement te verzekeren.

Flexibele ruimte

Wij reiken je telkens weer een optimale zaalindeling aan voor alle events. Ga voor een klassieke opstelling of kies voor een invulling naar wens om minder formele ruimtes te creëren die positieve energie uitstralen. Vertel ons jouw wensen, alles is mogelijk hier.

Geluiddicht

Hoor je het geluid van de straat? Nee? Dat is niet toevallig. Onze zalen zijn namelijk volledig geluiddicht gemaakt. Op die manier zal lawaai buiten geen enkele meeting in onze zalen verstoren!

Audiovisuele apparatuur

Onze vergaderzalen in Brussel zijn uitgerust met audiovisuele standaardapparatuur van hoge kwaliteit, zodat elk evenement vlot kan verlopen. Elke zaal beschikt over een beamer of tv-scherm en over 3 draadloze microfoons. Ons systeem kan bovendien worden ingesteld om het geluid te laten weerklinken waar je maar wilt.

Specifieke vereisten?

Heb je specifieke of complexere audiovisuele wensen? Geen enkel probleem, we werken samen met de beste specialisten van Brussel! Onze partners zijn bijzonder ervaren en spelen perfect in op de vragen van onze klanten. Beeld- en geluidsapparatuur, verlichting, tolkcabines, oplossingen voor livestreaming, IT-materiaal, specifieke technische ondersteuning: zeg ons wat je nodig hebt en wij regelen alles!

Onze betrouwbare leveranciers verzekeren telkens weer een catering van de hoogste kwaliteit en houden daarbij rekening met een zo kort mogelijke keten en met de specifieke wensen van onze klanten. Uiteraard behoren ook gezonde en bioproducten tot het aanbod.

Koffiepauzes & walking lunches

Toe aan een welverdiende pauze voor je die intense vergadering voortzet? Wat dacht je van een broodje uit het vuistje, een uitgebreid buffet, een taartje voor bij de koffie of een fruitsalade om nieuwe energie op te doen? Wij voorzien al het nodige voor een aangename en ontspannende pauze.

Cocktailparty's en recepties

Niets beter dan klinken op een productieve en geslaagde dag. Maak je keuze uit onze selectie Belgische bieren of nip van een heerlijk glas wijn. Een hongertje? We kunnen zorgen voor een hapjesassortiment om je dag in schoonheid af te sluiten!
"Uitmuntende organisatie van onze bijeenkomst. De ruimte, het buffet, de service: alles was aanwezig om ons een zorgeloos event te garanderen!"

Les Partisans - augustus 2018