Over ons

Comfort, originaliteit en klasse zijn de sleutelwoorden van het L42 Business Center. Onze meetingruimtes bieden je een optimale eventervaring in hartje Brussel, vlak bij de Europese en Belgische instellingen.

 

Over ons

Comfort, originaliteit en klasse zijn de sleutelwoorden van het L42 Business Center. Onze meetingruimtes bieden je een optimale eventervaring in hartje Brussel, vlak bij de Europese en Belgische instellingen.

Ons team

L42 Business Center wordt gemanaged door polyvalente eventcoördinatoren die elke aanvraag behandelen met de zorg en aandacht die jouw evenement verdient.
Wij zijn een onderneming op mensenmaat en werken samen met jou evenementen uit op maat van jouw specifieke doelstellingen.
Nog nooit met een vrouwelijk team samengewerkt voor de organisatie van een evenement? Kom dan zeker even langs bij L42 om kennis te maken!

Onze mindset

L42 Business Center bestaat sinds 2014 en is smaakvol ingericht met hoogwaardige materialen en designmeubilair van Vitra. De kunstwerken die de muren van onze zalen sieren, zijn afkomstig van Galerij Uhoda. Al deze details zorgen samen voor een gastvrije sfeer en een aangename werkomgeving. Onze ligging in Brussel is een grote troef, net als ons team, dat er alles aan doet om van jouw evenement een succes te maken. Onze klanten waarderen onze reactiesnelheid, onze follow-up en de uitmuntende kwaliteit van onze dienstverlening. L42 Business Center is gevestigd in een passiefgebouw langs een van de belangrijkste verkeersassen van Brussel. De onderneming kiest bovendien resoluut voor duurzaamheid en ecologie om haar koolstofafdruk zo klein mogelijk te houden.

Thuy Mai Ho Duc
Manager en evenementcoördinator


Ik ben een evenementspecialiste met ruime ervaring in bedrijfscommunicatie en een grote expertise in het organiseren van internationale events, het coördineren van verschillende partners en leveranciers, en het omgaan met de uiteenlopende culturele gevoeligheden van alle deelnemers. Mijn troef? Inspelen op de behoeften van mijn klanten en hen begeleiden tot hun evenement met succes voltooid is. Pas als zij tevreden zijn, ben ik tevreden! Ik ben me terdege bewust van de huidige milieuproblematiek en maak bij L42 duidelijke ecologische keuzes die onze klanten bovendien een gezonde werkomgeving bezorgen.
 

Lucile Dizier
Evenementcoördinator


Als freelancefotografe en voormalig docente fotografie maak ik gebruik van mijn creativiteit en vindingrijkheid om het schitterende L42-project in de best mogelijke omstandigheden te laten groeien. Dankzij mijn atypische loopbaan heb ik bijzonder veel aandacht voor details en beschik ik over heel wat vaardigheden die me helpen om out of the box te denken. Ik ben van nature optimistisch en betrouwbaar, verleen de klanten ondersteuning bij al hun wensen en ga steeds op zoek naar de allerbeste oplossing. Door mijn werk als fotografe ken ik als geen ander het belang van teamwerk, goede planningen en het respecteren van vastgelegde deadlines. Op die manier ben ik een grote troef voor de coördinatie van een succesvol evenement.
 

"Bedankt aan het hele team! Jullie support was van onschatbare waarde voor ons evenement in Brussel en jullie hebben met de glimlach een antwoord geboden op al onze vragen. Het was echt een plezier om met jullie samen te werken. Tot de volgende keer!"

ecoDa - maart 2019